Vervoer

 • Vervoersvoorzieningen

  Wilt u ergens naartoe? Bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, de kapper of familie? En lukt het niet om met eigen vervoer of het openbaar vervoer te gaan? Vraag bekenden zoals familie, vrienden of buren dan om hulp. Is er niemand die u kan helpen? Dan zijn er voor ouderen en mensen met een beperking of ziekte andere mogelijkheden. Zo kunt u erop uit in uw wijk, in Hattem of verder.

  Meer informatie

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Kunt u niet goed lopen? Of hebt u een beperking? Dan kunt u een gehandicaptenparkeerkaart aanvragen. Hiermee kunt u parkeren op een gehandicaptenparkeerplaats.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Bent u gehandicapt en kunt u niet dicht bij uw huis parkeren? Als er niet genoeg parkeerplekken zijn in uw buurt, dan kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen bij de gemeente.

 • Rolstoel

  Hebt u door ziekte, een ongeval of ouderdom tijdelijk of langdurig problemen met lopen? Een rolstoel kan dan een oplossing zijn om u in en om huis te verplaatsen.

  Meer informatie

 • PlusOV

  Kunt u door een ziekte of een beperking niet reizen met het openbaar vervoer? Bent u voor uw vervoer afhankelijk van anderen, maar kan niemand u helpen? Dan is het regiovervoer van PlusOV iets voor u.

  Meer informatie

 • Leerlingenvervoer

  Leerlingenvervoer is bedoeld voor kinderen die niet zelf naar school kunnen. Heeft uw kind een handicap? Of ligt de school te ver weg? U komt mogelijk in aanmerking voor leerlingenvervoer.

  Meer informatie