Dagopvang en activiteiten

 • Dagbesteding

  In het leven zijn mensen dagelijks zinvol bezig. Als je jong bent, ga je naar school. Daarna ga je werken of zorg je voor je gezin. Het kan zijn dat het niet meer lukt om zinvol bezig te zijn. Je hebt dan geen daginvulling meer.

 • Brede basisvoorziening

  De brede basisvoorziening is bedoeld voor inwoners die (lichte) ondersteuning nodig hebben om zelfredzaam te zijn. Stichting Welzijn Hattem (SWH) coördineert de brede basisvoorziening en voert deze ook uit.

 • Geheugensteunpunt

  Het geheugensteunpunt is bedoeld voor Hattemers met beginnende dementie. Of een vermoeden daarvan. Het is een laagdrempelige plek. Ook naasten en/of mantelzorgers kunnen hier terecht.

 • Inloophuis De Zonnesteen

  Heb je op een of andere manier te maken met kanker of een andere ernstige ziekte? Bijvoorbeeld als patiënt, mantelzorger of naaste? Inloophuis De Zonnesteen biedt je een ongedwongen en sfeervolle ontmoetingsplek waar je jouw verhaal kwijt kunt, steun vindt en deel kunt nemen aan activiteiten.

 • Hezenberg Hattem

  De Hezenberg is een christelijk centrum voor specialistische en basis GGZ, Pastoraat en Retraite. Op het landgoed, aan de rand van Hattem, kun je in alle rust werken aan jezelf.

 • Ondersteuning bij herstel

  Of je nou een heftige scheiding of burn-out hebt gehad, iemand hebt verloren, psychische problemen hebt doorgemaakt of net uit een verslaving komt: iedereen heeft wel wat meegemaakt. Het kan dan lastig zijn om dit bespreekbaar te maken. Je kunt voor ondersteuning en trainingen terecht bij Korak herstelacademie in Heerde.