Ondersteuning bij herstel

Heb jij of je naaste een verslaving of psychische klachten? Dan kan het lastig zijn om dit bespreekbaar te maken. Je kunt voor ondersteuning terecht bij Korak Herstelplein in Apeldoorn.

Korak Herstelplein is een herstelcentrum voor mensen met psychische problemen, verslavingsproblemen of andere moeilijkheden in het leven. Je kunt op eigen initiatief bij Korak Herstelplein terecht om je verder te ontwikkelen en verder te leren in je herstel. De gemeente Hattem draagt bij aan deze algemene voorziening.

Aanbod activiteiten en trainingen

Korak Herstelplein heeft een uitgebreid aanbod van trainingen en activiteiten. Je gaat aan de slag om je zelfvertrouwen te vergroten en je eigen kracht terug te vinden. Alle activiteiten en trainingen worden gehouden in Apeldoorn. Op termijn organiseert Korak ook activiteiten in Hattem. Het aanbod kun je vinden op www.korak.nl

Kun je door een ziekte of een beperking niet reizen met het openbaar vervoer? Ben je voor je vervoer afhankelijk van anderen, maar kan niemand je helpen? Dan is het regiovervoer van PlusOV iets voor jou. De gemeente beoordeelt of je een indicatie krijgt voor het reizen met het aanvullend openbaar vervoer via PlusOV. Zo ja, dan krijg je een Wmo-pas voor het gebruik van PlusOV. Hiermee kun je tegen een gereduceerd tarief reizen naar Korak Herstelplein in Apeldoorn.

Korak Herstelplein

Jean Monnetpark 77, Apeldoorn, e-mailadres: info@korak.nl

www.korak.nl