Hezenberg Hattem

Voor als u vindt dat uw leven anders moet en gelooft dat het anders kan.

De Hezenberg is een christelijk centrum voor specialistische en basis GGZ, Pastoraat en Retraite. Op het landgoed, aan de rand van Hattem, kunt u in alle rust werken aan uzelf. De Hezenberg werkt vanuit een open christelijke identiteit en op basis van de meest recent wetenschappelijke inzichten.

Specialistische en basis GGZ

Een psychiatrische stoornis kan uw leven volledig beheersen. Specialistische zorg kan dan noodzakelijk zijn. Aandacht voor zingeving maakt de Hezenberg tot een unieke plek waar u als waardevol mens gezien wordt. Of u nu twaalf weken op het landgoed verblijft of eens per week het landgoed bezoekt voor een gesprek met een behandelaar (Basis GGZ wordt uitsluitend ambulant aangeboden).

Pastorale begeleiding

Mensen die vastlopen, hebben vaak veel vragen. ‘Waarom overkomt mij dit? Wat moet ik met mijn leven? Waar is God eigenlijk?’ Op de Hezenberg is er ruimte voor deze vragen. Samen wordt onderzocht hoe u weer vooruit kunt.

Retraite en bezinningsactiviteiten

Soms is het goed even stil te staan en te bezinnen. Dit kan op de Hezenberg. Door stil te worden kan er ruimte ontstaan om u te bezinnen op dat wat u belangrijk vindt. Nadenken over stappen die u moet of wilt nemen, of u af te vragen wat het doel is in uw leven.

Meer informatie

Website: www.hezenberg.nl
Telefoon: (038) 20 22 900
E-mail: info@hezenberg.nl