Geheugensteunpunt

Het geheugensteunpunt is bedoeld voor Hattemers met beginnende dementie. Of een vermoeden daarvan. Het is een laagdrempelige plek. Ook naasten en/of mantelzorgers kunnen hier terecht.

Met het ouder worden heeft iedereen wel eens last van vergeetachtigheid. Het geheugen werkt wat trager en je kunt niet meer zoveel tegelijk onthouden. Heb je het gevoel dat je niet zo goed meer kunt nadenken? Of dat het warrig is in je hoofd? Je kunt met al je vragen en zorgen terecht bij het Geheugensteunpunt in Hattem.

Geheugensteunpunt in Hattem

Bij het steunpunt kunnen mensen met geheugenproblemen elkaar ontmoeten. Dit kan op maandag van 10.00 tot 12.00 uur in de Hoenwaard, Hof van Blom 5. Het Geheugensteunpunt biedt ook ondersteuning voor mantelzorgers van mensen met dementie. En kan casemanagement via het Netwerk dementie Oost-Veluwe inzetten. Daarnaast kun je informatie, voorlichting en advies vragen als het gaat om geheugenproblematiek of na de diagnose dementie.

Contactpersoon

Janine Verduijn, coördinator Het Geheugensteunpunt Hattem, 06-83934473 (maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar). Je kunt haar mailen via hattem@hetgeheugensteunpunt.nl.

www.hetgeheugensteunpunt.nl