Centrum voor Jeugd en Gezin

Bij het centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Hattem kunt u terecht voor advies over en ondersteuning bij opvoeden, opgroeien en gezondheid.

In het CJG werken allerlei organisaties samen. Zoals (school)maatschappelijk werk, jongerenwerk, het consultatiebureau, de jeugdgezondheid (schoolarts) en de gemeente. Het CJG werkt daarnaast ook veel samen met bijvoorbeeld diëtisten, huisartsen, MEE Veluwe en logopedie.

Kunnen de medewerkers van het CJG u niet verder helpen? Dan kunnen zij doorverwijzen naar een andere hulpverlener.

U kunt tijdens openingstijden van de ontvangstbalie bij het CJG zonder afspraak binnenlopen. Er is dan altijd een ontvangstmedewerker aanwezig die uw vragen kan beantwoorden. Wilt u toch liever een afspraak maken omdat uw vraag wat ingewikkelder is? Dat kan natuurlijk ook.

Contact

U vindt het CJG in MFC de Marke aan de Daendelsweg 2 in Hattem (boven het zwembad).

Openingstijden ontvangstbalie

Elke dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen. Ook kunt u een afspraak maken via het online afspraakformulier.

In verband met het coronavirus is de balie van het Centrum voor jeugd en Gezin (CJG) voor inloop gesloten. U kunt mailen naar infocjg@hattem.nl. De mail wordt elke dag gelezen. Op de dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (038) 844 61 00. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen (telefoon/mail) met de medewerker van het CJG waarvan u de contactgegevens al heeft.

T (038) 844 61 00
E infocjg@hattem.nl
F facebook.com/CJGHattem

Spoedeisende zorg jeugd

Voor directe hulp bij een crisis is de afdeling Spoedeisende zorg van Jeugdbescherming Gelderland 24 uur per dag bereikbaar.

T 0800 – 99 555 99