Consultatiebureau

Ouders kunnen voor informatie en advies terecht bij het consultatiebureau. Dat geldt vanaf de geboorte van een kind, tot de leeftijd van 4 jaar.

Bij het consultatiebureau van Vérian werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en assistentes. Zij volgen de groei en ontwikkeling van uw kind vanaf de geboorte tot de kleutertijd. Zij geven u advies, voorlichting en ondersteuning bij de opvoeding en verzorging van uw kind. Ook krijgt uw kind hier de inentingen van het landelijk vaccinatieprogramma

Inloopspreekuur

Elke dinsdagmiddag van 12.30 uur tot 13.00 uur kunt u bij het consultatiebureau terecht. Een wijkverpleegkundige en een arts zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. U kunt zonder afspraak binnenlopen.

U kunt niet meer zonder afspraak langskomen op het inloopspreekuur van het consultatiebureau. Bij vragen graag mailen naar jgzhattem@verian.nl of eventueel bellen naar de zorglijn van Vérian op telefoonnummer 088 126 3 126.

Contact

U vindt het consultatiebureau in MFC de Marke aan de Daendelsweg 2 in Hattem (boven het zwembad).

T (088) 126 3 126
E afspraakhattem@verian.nl

Spoedeisende zorg voor jeugd (0-18 jaar): (0800) 99 555 99 (buiten kantoortijden)<afspraakhattem@verian.nl< a=""></afspraakhattem@verian.nl<>

U kunt een afspraak maken of verzetten op twee manieren:
1. Inloggen in Mijn Kind Dossier. Via de kalender kunt u eenvoudig de datum en het tijdstip kiezen die u het beste uitkomen.
2. Een e-mail sturen naar afspraakhattem@verian.nl. De assistente neemt dan contact met u op.