OV-ambassadeurs helpen je op weg in het openbaar vervoer

Heb je vragen over het reizen met het openbaar vervoer? OV-ambassadeurs helpen je graag op weg. Zij zijn het reizen met het openbaar vervoer gewend en helpen je het gemak van het openbaar vervoer ervaren.

Interactieve online informatiebijeenkomsten

OV-ambassadeurs bieden interactieve online informatiebijeenkomsten aan. In een klein groepje legt een OV-ambassadeur je stapsgewijs uit welk abonnement het beste bij jou past, of hoe je bijvoorbeeld een OV-chipkaart kunt aanvragen en gebruiken. De eerstvolgende interactieve bijeenkomst vindt plaats op:

  • Dinsdag 4 april

De bijeenkomst start om 13.30 uur en duurt maximaal een uur. Deelname is gratis. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl, of te bellen naar 038 – 45 40 130. Na aanmelding ontvang je een inlogcode waarmee je op een telefoon, tablet of computer (met camera en microfoon) kunt inloggen. Mocht je het lastig vinden om in te loggen, dan kunnen OV-ambassadeurs je hier telefonisch bij helpen. Na afloop van de bijeenkomst is er een mogelijkheid om een vervolgafspraak of een proefreisje met een OV-ambassadeur in te plannen.  

Meer informatie

Naast de interactieve online informatiebijeenkomsten is er ook een telefonisch spreekuur en vinden er maandelijks inloopspreekuren, proefreisjes en fysieke informatiebijeenkomsten plaats. Kijk voor een overzicht van deze activiteiten en meer informatie op de website www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.