2023

 • DigiVitaler: leer omgaan met het Patiëntenportaal Huisarts

  17 januari 2023

  Leer hoe je het patiëntenportaal van de huisarts gebruikt. Met zo’n portaal heb je overal toegang tot je medische gegevens, afspraken, herhaalrecepten en kun je vragen stellen. Hier kan je je voorbereiden op een bezoek aan de huisarts. Meld je aan voor DigiVitaler, het lesprogramma van de Bibliotheek over Digitale zorg.

 • Vaccineren tegen HPV-kanker

  21 maart 2023

  Jongens en meisjes die in 2023 10 jaar worden, ontvangen in maart of april een uitnodiging om de HPV-vaccinatie te halen. HPV is een zeer besmettelijk virus dat verschillende soorten kanker kan veroorzaken. De vaccinatie beschermd tegen 6 soorten kanker door HPV.

 • Gratis workshops voor vrijwilligers

  31 januari 2023

  Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert gratis workshops voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem.

 • Rijbewijskeuringen CBR in Hattem

  31 januari 2023

  Een medische keuring voor het verlengen van je rijbewijs is nodig als je 75 jaar of ouder bent. Of als je een groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen. Of wanneer je om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

 • OV-ambassadeurs helpen je op weg in het openbaar vervoer

  21 maart 2023

  Heb je vragen over het reizen met het openbaar vervoer? OV-ambassadeurs helpen je graag op weg. Zij zijn het reizen met het openbaar vervoer gewend en helpen je het gemak van het openbaar vervoer ervaren.

 • Televisieseries versus de werkelijkheid

  01 juni 2023

  Marco Bosmans van Forensicon houdt dinsdagavond 6 juni bij de bibliotheek in Hattem de lezing “Televisieseries versus de werkelijkheid”. Lezingen van Forensicon zijn interactief en onderhoudend. Op een entertainende manier worden de toehoorders meegenomen in de wereld van forensisch onderzoek. De lezing is ter gelegenheid van de Thriller Weken.