Buurtsportcoaches

In de gemeente Hattem vinden we het belangrijk dat iedereen kan sporten en bewegen, ongeacht leeftijd, lichamelijke of geestelijke gezondheid. Daarnaast helpen we kinderen en hun ouders bij het maken van gezonde keuzes in eten en drinken.

Buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches richten zich op het stimuleren van een gezonde en actieve leefstijl en verrichten hun werkzaamheden onder de naam HUB Hattem. Samen met scholen, sportverenigingen en instellingen werken we aan een gezonde en actieve leefstijl voor alle inwoners in de gemeente Hattem.

Direct naar www.hubhattem.nl

Team HUB Hattem

Het team van HUB Hattem bestaat uit:

  • Marijke Tip
  • Leon ten Klooster
  • Jesse Broekhuis

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG)

Sinds februari 2015 is gemeente Hattem een JOGG-gemeente. HUB Hattem geeft invulling aan de uitvoering van JOGG en zet zich in om overgewicht onder jongeren tegen te gaan. Hierbij is het doel om de gezonde keuze makkelijker en leuker te maken. Thema’s die we gebruiken zijn onder andere: 'Gezond tussend’ooren' en 'Slaap Lekker!' 

Meer informatie

Mochten organisaties zelf ondersteuning van een buurtsportcoach wensen dan is dit mogelijk. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met de buurtsportcoaches via e-mail info@hubhattem.nl of via telefoonnummer 06-18746592.

Meer weten over HUB Hattem? Kijk voor meer informatie en aanstaande activiteiten op www.hubhattem.nl. Of op Facebook: HUB Hattem en Instagram: @hubhattem.