Buurtsportcoaches

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten en bewegen. Ongeacht leeftijd, lichamelijke of geestelijke gezondheid. Daarnaast helpen we kinderen en hun ouders bij het maken van gezonde keuzes in eten en drinken.

Buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches richten zich op het stimuleren van een gezonde en actieve leefstijl. Ze doen hun werk onder de naam HUB Hattem. Samen met scholen, sportverenigingen en instellingen werken we zo aan een gezonde en actieve leefstijl voor al onze inwoners.

Direct naar www.hubhattem.nl

Team HUB Hattem

Het team van HUB Hattem bestaat uit:

  • Marijke Tip
  • Leon ten Klooster
  • Jesse Broekhuis
  • Thomas Brink

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG)

Sinds 2015 is de gemeente Hattem een JOGG-gemeente. HUB Hattem geeft invulling aan de uitvoering van JOGG en zet zich in om overgewicht onder jongeren tegen te gaan. Hierbij is het doel om de gezonde keuze makkelijker en leuker te maken. Thema’s die we gebruiken zijn onder andere: 'Gezond tussend’ooren' en 'Slaap Lekker!' 

Meer informatie

Wil je als organisatie zelf ondersteuning van een buurtsportcoach? Dat is mogelijk. Neem dan contact op met de buurtsportcoaches via e-mail info@hubhattem.nl of telefoonnummer 06-187 465 92.

Meer weten over HUB Hattem? Kijk voor meer informatie en aanstaande activiteiten op www.hubhattem.nl. Of op Facebook: HUB Hattem en Instagram: @hubhattem.