Nieuws RSS icoon

 • Winterkledingpas langer geldig

  20 april 2021

  Door de coronacrisis en de lockdown zijn veel winkels gedeeltelijk gesloten. Hierdoor kan de winterkledingpas op dit moment niet worden gebruikt. Na overleg met de leverancier kunnen we melden dat de looptijd van de Winterkledingpas wordt verlengd. De Winterkledingpas is nu geldig tot en met 31 mei 2021.

 • Tijdelijke Ondersteuning in noodzakelijke kosten beschikbaar

  20 april 2021

  Het is nu mogelijk om gebruik te maken van de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK). Deze financiële regeling is bedoeld voor huishoudens die door de coronamaatregelen inkomen verliezen en daardoor hun noodzakelijke kosten voor wonen, zoals huur of hypotheek of gas, water en elektriciteit, niet meer kunnen betalen. Het gaat om een landelijke maatregel die wordt uitgevoerd door de gemeente. De Rijksoverheid heeft 130 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de regeling.

 • Jongeren in Hattem kunnen maatje zoeken met Mattie4u

  20 april 2021

  In Hattem begint een maatjesproject voor en door jongeren: Mattie4u. Doel van het project is jongeren enthousiast maken om samen dingen te ondernemen. Een Mattie4U is er in alle soorten en maatjes: om mee te wandelen of te sporten, of, als je je eenzaam voelt, gewoon even wat te drinken en te kletsen. Het project gaat direct van start en wordt uitgevoerd door Stichting Welzijn Hattem.