Nieuws RSS icoon

 • Lichte toename aantal coronabesmettingen in de regio Noord- en Oost-Gelderland

  05 augustus 2020

  Na een maand van bijna geen besmettingen zien we nu in de regio Noord- en Oost-Gelderland een lichte toename van het aantal mensen dat besmet is met het coronavirus. Afgelopen week had zo'n 0,5% van de bezoekers aan de teststraat een positieve uitslag. De week daarvoor was dat 0,2%. We roepen u daarom met klem op; houd u aan de basisregels zodat we samen corona onder controle houden!

 • Gratis opleiding en bijscholing voor werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle

  03 augustus 2020

  Werknemers en werkzoekenden in Regio Zwolle kunnen zich gratis laten (bij-)scholen. Dit initiatief is ontstaan vanuit de campagne Upgrade Jezelf, onderdeel van Regio Zwolle. Ook de gemeente Hattem doet mee aan dit initiatief samen met negentien andere regiogemeenten (van de 22) en de vier provincies. “Of u nu werkgever, werknemer of werkzoekende bent, als inwoner van Hattem krijgt u met dit initiatief allerlei kansen voor bijscholing en omscholing.”, aldus wethouder Carla Broekhuis-Bonte.

 • Nieuwe gemeentegidsen

  03 augustus 2020

  De nieuwe gemeentegidsen zijn huis-aan-huis bezorgd. Mocht uw brievenbus per ongeluk overgeslagen zijn, dan kunt u altijd een exemplaar ophalen in het stadhuis.