Nieuws

 • Thema-avond over verslaving 06 mei 2019

  Hoe is het om een verslaving te hebben? Hoe ga je daarmee om en maak je het bespreekbaar? Hoe kun je er als ouder, partner of naaste mee omgaan? Welke vooroordelen en misverstanden zijn er over verslaving? Kun je van een verslaving genezen? Een ervaringsdeskundige en een naaste van een verslaafde vertellen tijdens deze avond over hun ervaringen. Aansluitend kunt u in gesprek over verslaving aan de hand van vragen en stellingen.

 • Gemeente doet onderzoek naar eigen dienstverlening 06 mei 2019

  De gemeente Hattem doet onderzoek naar haar dienstverlening. Hattemers kunnen de vragenlijst in het stadhuis, bij het Centrum voor Jeugd en Gezin en op de website van de gemeente invullen.

 • Actualisatie nieuwe gemeentegids 15 april 2019

  Akse Media is begonnen met de acquisitie voor de advertenties in de nieuwe gemeentegids. Bedrijven kunnen benaderd worden door Nico Louwes met de vraag of zij een betaalde advertentie willen plaatsen. Ook worden binnenkort de adressen van de organisaties en verenigingen achterin de gids geactualiseerd.

 • Weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 tot 9 jaar

  KickFit! is een uniek weerbaarheidsprogramma waarbij de nadruk ligt op ervaringsleren; leren door te doen. Een weerbaarheidstraining van KickFit! gaat altijd samen met de ontwikkeling van sociale vaardigheden.

 • Inkomensgrenzen

  De minimaregelingen van de gemeente Hattem zijn niet alleen bedoeld voor inwoners met een bijstandsuitkering, maar bijvoorbeeld ook voor werkende mensen met een laag inkomen. Voor welke regeling u in aanmerking komt, is onder andere afhankelijk van uw inkomen en uw vermogen.

 • Vermoedens van huiselijk geweld? Neem contact op met Veilig Thuis

  Veilig Thuis Noord Oost Gelderland is het advies- en meldpunt voor iedereen, die met (vermoedens van) huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt. Niet alleen slachtoffers en plegers, maar ook omstanders en professionals kunnen contact opnemen met veilig Thuis.