Nieuws

 • Week van de Lentekriebels 19 maart 2019

  Het is de Week van de Lentekriebels: van 18 t/m 22 maart 2019 doen basisscholen in heel Nederland mee aan deze projectweek over weerbaarheid, relaties en seksualiteit. Het thema van deze 14e editie is ‘Ik wil het graag weten. Heb je me alles al verteld?!'. Want kinderen willen van alles weten over relaties en seksualiteit. Rutgers, kenniscentrum seksualiteit, organiseert de projectweek in samenwerking met GGD Noord- en Oost-Gelderland.

 • Actualisatie nieuwe gemeentegids 13 maart 2019

  Akse Media is begonnen met de acquisitie voor de advertenties in de nieuwe gemeentegids. Bedrijven kunnen benaderd worden door Nico Louwes met de vraag of zij een betaalde advertentie willen plaatsen. Ook worden binnenkort de adressen van de organisaties en verenigingen achterin de gids geactualiseerd.

 • Banenmarkt Hattem, Heerde en Oldebroek 13 maart 2019

  De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek (H2O) en UWV helpen mensen die op zoek zijn naar betaald werk graag bij het vinden van een passende baan. Daarom organiseren zij op donderdag 28 maart de ‘Banenmarkt H2O’.

 • Inenten

  Op dinsdag 26 maart worden 8/9-jarige jongens en meisjes en 12/13-jarige meisjes uit de gemeente Hattem ingeënt voor DTP/BMR en HPV. Daarnaast worden alle jongeren geboren in 2001, 2002 of 2004 voor Meningokokken ACWY gevaccineerd. Jongeren geboren in 2003 en 2005 krijgen een uitnodiging de prik te komen halen in mei/juni.

 • Weerbaarheidstraining voor kinderen van 6 tot 9 jaar

  KickFit! is een uniek weerbaarheidsprogramma waarbij de nadruk ligt op ervaringsleren; leren door te doen. Een weerbaarheidstraining van KickFit! gaat altijd samen met de ontwikkeling van sociale vaardigheden.

 • Nieuwe website www.hulpwijzerhattem.nl

  Maandag 7 januari lanceerden wethouders Martijn Hospers en Carla Broekhuis-Bonte, samen met voorzitter van de Participatieraad Ed Zandhuis, de nieuwe website www.hulpwijzerhattem.nl.

 • 40 dagen geen alcohol: doe ook mee!

  In 2019 kunt u weer meedoen aan IkPas: op 6 maart (40 dagen). Ga samen met duizenden anderen de uitdaging aan en zet uw alcoholgebruik 40 dagen lang op pauze!

 • Vermoedens van huiselijk geweld? Neem contact op met Veilig Thuis

  Veilig Thuis Noord Oost Gelderland is het advies- en meldpunt voor iedereen, die met (vermoedens van) huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt. Niet alleen slachtoffers en plegers, maar ook omstanders en professionals kunnen contact opnemen met veilig Thuis.