Taalpunt Hattem en VluchtelingenContact Hattem gaan samenwerken

Vandaag opent wethouder Carla Broekhuis TaalContact. TaalContact is een initiatief van Taalpunt Hattem en VluchtelingenContact Hattem.

Samen Nederlands praten

TaalContact is er voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken. Samen met anderen Nederlands praten over onderwerpen uit het dagelijks leven over wonen en werken in Nederland. Elkaar ontmoeten en gezellig samen koffie en thee drinken. Dit alles onder begeleiding van taalvrijwilligers.

Iedere maandagmorgen van 10.00 – 11.30 uur is er TaalContact in het Molenhuis, Molenbelt 7, Hattem. Aanmelden is niet nodig. Deelnemen is gratis.   

Taallessen en integratie

TaalContact is een gezamenlijke activiteit van het Taalpunt en VluchtelingenContact Hattem.
Het Taalpunt en VluchtelingenContact Hattem zetten zich in voor anderstaligen in Hattem. Zij bieden taallessen aan door geschoolde taalvrijwilligers en begeleiden mensen met het integreren in onze samenleving.

Daarnaast is het Taalpunt er ook voor hen die beter willen lezen, schrijven, rekenen en digitaal vaardiger willen worden (computer, tablet of mobiel). VluchtelingenContact Hattem geeft tijdens de inburgering één op één taalondersteuning aan vluchtelingen.

Meer informatie

Voor meer informatie bent u welkom bij de Taalpunt inloop op dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in de Marke.

VluchtelingenContact

Telefoon: 06-22677727

E-mail: info@vluchtelingencontact.nl

Taalpunt

Telefoon: 06-22006604

E-mail: taalpunthattem@bibliotheeknoordveluwe.nl