Oktober 2021

 • Winterkledingpas uit Kindpakket wordt bezorgd

  27 oktober 2021

  In Hattem willen we dat iedereen mee kan doen. Ook als het financieel tegen zit. Daarom geven de gemeente en Stichting Leergeld Noord-Veluwe een winterkledingpas voor Hattemse kinderen van 1 tot en met 18 jaar die dit nodig hebben. Met het tegoed van € 100,- kunnen zij met hun ouders kleding en schoenen kopen bij deelnemende winkels. De pas maakt onderdeel uit van het Kindpakket.

 • Wethouder Broekhuis en directeur Aevitae tekenen voor gemeentepolis

  25 oktober 2021

  Wethouder Carla Broekhuis-Bonte en commercieel directeur Geert van Kruistum van Aevitae hebben maandag 25 oktober een overeenkomst getekend. Met deze overeenkomst gaan de gemeente Hattem en de zorgverzekeraar een samenwerking aan die Hattemers met een laag inkomen een collectieve zorgverzekering biedt. De overeenkomst gaat in op 1 januari 2022 en duurt drie jaar.

 • Jongerenactiviteiten: Najaarsspelen Heerde-Hattem

  12 oktober 2021

  Doe jij ook mee?! In de herfstvakantie vinden er verschillende activiteiten plaats voor jongeren (13 jaar en ouder) die wonen in de gemeenten Heerde of Hattem. Zo kun je meedoen met Sportnite (met nerf guns en obstakels), een survival run, een straatvoetbaltoernooi, een theaterworkshop en een workshop hiphop dance.