Online Banenmarkt Regio Zwolle

Op dinsdag 17 november van 10.00 tot 13.00 uur wordt weer een online banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden in de arbeidsmarktregio Zwolle georganiseerd. Heeft u personeel nodig of zoekt u een baan? Wordt dan lid van de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’.

De Online Banenmarkt Regio Zwolle is een besloten platform op LinkedIn met inmiddels meer dan 1000 leden. Werkzoekenden en werkgevers vinden elkaar hier in vraag naar en aanbod van werk. Werkgevers kunnen hier hun actuele vacatures plaatsen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met werkgevers in gesprek gaan en eventueel afspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een CV, pitch of sollicitatievideo.

De Online Banenmarkt Regio Zwolle is toegankelijk voor werkgevers en werkzoekenden in de breedste zin van het woord. De enige voorwaarde is dat u een actueel LinkedIn-profiel heeft.

Online Banenmarkt Regio Zwolle is een initiatief van Werkgeversservicepunt Regio Zwolle. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar info@wspregiozwolle.nl.