November 2020

 • Gemeenteraad Hattem akkoord met stedenbouwkundig plan Geldersedijk

  24 november 2020

  De gemeenteraad van Hattem heeft maandagavond het stedenbouwkundig plan voor de woonzorgzone Geldersedijk vastgesteld. Daarmee is een belangrijke basis gelegd voor deze nieuwe Hattemse woonzorglocatie met het eerste Integraal Kindcentrum.

 • Week tegen kindermishandeling: Leren van elkaar

  11 november 2020

  Van maandag 16 tot en met zondag 22 november is het de Week tegen kindermishandeling. Dit jaar is het thema ‘Leren van elkaar’. Professionals, ouders en kinderen die zich geconfronteerd zagen met kindermishandeling delen hun verhaal. Door inspiratie te halen uit hun ervaringen over wat hen heeft geholpen, ervan te leren en te kijken hoe we deze inzichten optimaal kunnen benutten, werken we er samen aan dat steeds meer kinderen veilig, gezond en kansrijk kunnen opgroeien.

 • Online Banenmarkt Regio Zwolle

  11 november 2020

  Op dinsdag 17 november van 10.00 tot 13.00 uur wordt weer een online banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden in de arbeidsmarktregio Zwolle georganiseerd. Heeft u personeel nodig of zoekt u een baan? Wordt dan lid van de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’.

 • Gemeente zet vijf Hattemse werkgevers in het zonnetje

  03 november 2020

  Afgelopen week was de Week van de 1000 voorbeelden. Tijdens deze week zetten we een aantal werkgevers die kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking in het zonnetje. Door het tonen van deze voorbeelden willen we andere werkgevers inspireren. Vanwege de coronamaatregelen was het niet mogelijk om een uitgebreid bezoek te brengen. Daarom bracht Hattemse werkmakelaar Chantal de Wolf namens wethouder Carla Broekhuis-Bonte een attentie langs bij vijf Hattemse bedrijven.