Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder in Hattem. In twee bijeenkomsten worden senioren door een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor zij ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Hattem in opdracht van het ROV Oost-Nederland. De cursus heeft een informatief karakter en is dus geen examen. Deelname is gratis. U wordt op beide dagen verwacht.

  • 1e bijeenkomst: vrijdag 6 december 2019 van 10.00 – 12.00 uur
  • 2e bijeenkomst: vrijdag 13 december 2019 van 10.00 – 12.00 uur

Locatie: MFC De Marke

Praktijkrit in uw eigen auto

VVN biedt u daarnaast een individuele praktijkrit aan in uw eigen auto. Met een ritbegeleider maakt u een rijvaardigheidsrit van ca. 40 minuten. De praktijkrit is er om u tips en adviezen te geven ten aanzien van uw rijvaardigheid. U kunt door deelname uw rijbewijs niet verliezen. Verdere informatie hierover ontvangt u na aanmelding.

Aanmelden

Meld u aan via de website www.vvn.nl/agenda of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Hattem. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Bel voor meer informatie naar: 0575 – 510 144