Hattemers gratis digitaalvaardig

De gemeente Hattem biedt haar inwoners een gratis digitale training. Via de Bibliotheek Noord-Veluwe krijgen inwoners van de gemeente Hattem een computercursus en het daarbij behorende werkboek cadeau. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.

De computercursus bestaat uit 7 lessen. In de eerste lessen leren deelnemers de basisfuncties van de computer gebruiken, zoals typen, tekst aanpassen, e-mailen en kopen op internet. Aan het einde van de cursus wordt aandacht besteed aan veilig internet gebruik, zoals het herkennen van (on)veilige websites, sterke wachtwoorden kiezen en waar je op moet letten als je online betaalt.  

Meer informatie over de cursus is te krijgen via www.bibliotheeknoord-veluwe.nl, via de servicebalie of via het Taalpuntspreekuur in de Bibliotheek in Hattem of telefonisch via 038-4448525 (bibliotheek Hattem).
De computercursus is op woensdagochtend en gaat van start op 6 april. De cursussen worden gegeven in de Marke in Hattem. 

Aanmelden kan tot 28 maart. Maar vol = vol, het aantal gratis plekken is beperkt.