Computercursisten ontvangen certificaat van wethouder Brouwer

Wethouder Margriet Brouwer heeft woensdagochtend certificaten uitgereikt aan de computercursisten bij de bibliotheek in Hattem. Gemeente Hattem heeft het mogelijk gemaakt dat de cursisten bij de bibliotheek deze cursus gevolgd hebben.

Wethouder Brouwer feliciteerde de deelnemers met hun behaalde certificaten. “De gemeente Hattem wil de inwoners graag helpen om zelfstandig te blijven. Goede computervaardigheden zijn daarbij belangrijk. Jullie hebben een belangrijke stap gezet. Gefeliciteerd dat jullie nu beter met de computer omgaan en weten waar je op moet letten om de computer veilig te gebruiken.”                    
De deelnemers bedankten de wethouder voor het aanbieden van de cursus. Ze hebben veel geleerd en zijn zelfverzekerder geworden bij het gebruik van de computer. De computercursus bestond uit 7 lessen. Zowel over de basisfuncties van de computer, als over veilig internet gebruik. 
De deelnemers bedankten ook de beide trainers. “De trainers hebben zoveel geduld en leggen alles zo vaak als nodig is uit”, vertelde een deelnemer. “Het is prettig om samen met anderen een computercursus te volgen”, vulde een andere deelnemer aan. “Je merkt dat je niet de enige bent die weinig weet van de computer en af en toe fouten maakt.” 

Jacqueline en Jacob, de trainers van de bibliotheek, zijn trots op de deelnemers. “Ze zijn zo gemotiveerd en leergierig. Het is een leuke groep die elkaar ook helpt en steunt als dat nodig is. Ze hebben zelfs met elkaar afgesproken om in januari verder te gaan met de computercursus. Om nog meer te leren en met nog meer vertrouwen de computer te gebruiken.” 

Uitreiking certificaten
Fotobijschrift: Wethouder Brouwer, links, met de deelnemers en trainers