Blij met mij! Training voor kinderen en ouders

Blij met mij! is een training die kinderen én ouders begeleidt. Op een spontane en uitnodigende wijze bieden we oefeningen, persoonlijke ervaringen, theorieën, praktische eye-openers en beeldende kinderverhalen aan die ouders en kinderen helpen om samen nieuwe stappen te zetten. Kinderen leren talenten en kwaliteiten (her-)ontdekken, verantwoordelijkheid nemen en helder communiceren met hun omgeving.

Gun je kind deze groei-ervaring!

In de training creëren we een veilig kader waarin elk kind spelenderwijs zichzelf mag en kan ontdekken, zelfvertrouwen kan opbouwen en emotioneel sterker kan staan met als doel “ik ben ik, leuk hè!”. Door de ouders actief te betrekken bij de training, kunnen zij hier ook na de training verder op door bouwen. Blij met mij! is het resultaat van jaren ervaring, passie en samenwerken met ouders en kinderen.

Training voor kinderen van 10-12 jaar

Deze training bestaat uit vijf kindermiddagen van 2,5 uur en worden georganiseerd op 7 en 21 september, 5 oktober, 2 en 16 november bij De Rhijnsberg, Rhijnsburglaan 7A in Heerde. De bijeenkomsten voor ouders duren 2 uur en zijn op 6 september, 5 oktober en 16 november bij STIP Heerde, Sportlaan 2H in Heerde.

Meer informatie

De training wordt vergoed vanuit het CJG Heerde-Hattem-Epe voor kinderen uit deze gemeenten. Van ouders wordt een eigen bijdrage van € 75 per kind gevraagd. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.blijmetmij.nu.